NIEUWS

Andrew in vluchtelingenkamp Bidi Bidi

Andrew maakte onlangs beelden van UNHCR kamp Bidi Bidi, waar 300.000 Zuid-Soedanese vluchtelingen verblijven. Hij wist de verveling van de kinderen treffend in beeld te brengen.

Lees meer...

Fotografenreis Oeganda 2019

In mei 2019 vertrekken we voor 10 dagen naar Kampala. Drie intensieve dagen gaan we aan de slag met onze jonge fotografen en we trekken een kleine week met de camera door Oeganda, waarbij we ook wild life spotten, wellicht gorilla’s.
Neem voor meer informatie contact op met Bart Nijs,
Studio 38C, tel. 024 – 62 22 22 23.

Lees meer...

Vierdaagse actie in Overasselt

Het is vrijdag. De laatste dag van de roemruchte Nijmeegse Vierdaagse. Nog 30 kilometer te gaan naar de Via Gladiola. De zon komt op. Je passeert het eerste dorp en bent bijna bij je eerste koffie, mét uitzicht op de Maas. 
Bekijk de filmimpressie !

Complete opbrengst naar CITSS
Overasselt is één van de dorpen die de Nijmeegse Vierdaagse doorkruist op de laatste dag. Een kleine 30.000 mensen loopt, wandelt en een enkeling strompelt langs de karakteristieke Veldschuur aan de Maasdijk, waar de bewoners van de Oude Kleefsbaan koffie en thee schenken, hun zelfgebakken cake serveren en de laatste wandelaars, die de onvermijdelijke bezemwagen achter zich weten, nog wat moed inspreken. Je mag zelf bepalen wat je geeft voor je kopje koffie of thee, maar de complete dagomzet gaat naar Camera in the Smiling Sun. Jaarlijks levert dat CITSS zo’n € 1.500 op.

Privacy Statement